tirsdag den 24. juni 2014

Distress markers

Jeg har jo fået 47 nye distress markers, de skal jo selvfølgelig bruges, så jeg har lavet et kort med malet motiv:-)
Og ja, det er grønt og rødt, jeg havde lyst til at lave noget med knald på farverne :-)


 Det er så sjovt at male med Distress markers, men da jeg lige har fået dem, kræver det stadig noget øvelse, for det er slet ikke så nemt :-)


Så fik jeg uventet en bestilling på et kort til en student (en pige) jeg har jo set de flotte studenter kort i andre har lavet, men jeg havde hverken skabelon til en hue eller papir der passede til en hue, så jeg måtte finde på noget andet, det blev så et kort med en bog og en ugle.


 Der skulle være plads til penge, så jeg har lavet en lille lomme inden i


Rigtig god uge til alle

lørdag den 21. juni 2014

Kort

Det er længe siden jeg har lagt noget på bloggen, men jeg har virkelig haft scrap krise, jeg har ikke haft lyst til at lave kort og når jeg har forsøgt at lavet et, er det noget værrer møg:-(

Jeg håber snart jeg vender tilbage på fuld kraft, men jeg syntes lige jeg ville vis jer det, jeg har fået lavet og som sagt, er jeg slet ikke tilfreds med resultatet, men det er altså hvad jeg kan lave lige nu.

Beklager den sorte kant jeg har fået med.
Det første kort har jeg fået ideen til, på Pinterest, jeg har lavet en del om, fra det jeg så:-)


 Det næste er et tag, hvor jeg har lavet baggrunden med Distress ink, i hjørnet har jeg stemplet med et stempel og kommet perfect pearls på, igen er det svært at vise på billede.


 Dette kort og de næste har jeg glemt at tage ud af posen.
Pigen har jeg malet med distress Markers.


 Her får I billedet med både pose og kuvert ;-)


 Pigen er malet med Distress Markers, jeg har lige købr 47 stk. hos Joanna Sheen, jeg syntes de er fuldstændig fantastisk at male med, langt sjovere end pro markers som jeg også har, men det at jeg kan blande dem med vand, giver en hel anden effekt, syntes jeg.


Det sidste kort jeg har lavet, er et rigtig sommer kort, syltetøjskrukken, er et stemple fra Walting mouse stamps som jeg har stemplet og klippet ud, de har nogle fuldstændig skønne stempler:-)


Rigtig god weekend til jer alle

mandag den 2. juni 2014

Kort

Her sker bare ingen ting, jeg tror det er pga. det gode vejr, det trækker bare for meget, men lidt er det da blevet til, som jeg kan vise.
Det første er en lille æske, som jeg havde set en tut på, på Jyttes blok.


 Sådan ser den ud inden i, der er brugt et stykke husblas som ryde i den lille kasse, men det kan i alt sammen se på jytteskortoggodt.blogspot.dk der ligger en meget fin tut også en kasse som Jytte har lavet


Efter billedet klippede jeg selvfølgelig den lange stang af i vedhænget til skuffen, det var blot for at vise hvordan jeg havde sat den i :-)


 Denne model på kortet, som bliver lukket med en lille magnet, en skam jeg har glemt at tage billede af hvordan det åbnes, men det har jeg også lavet efter en tut på Jyttes blog og der vises det så fint hvordan:-) drengen er malet med promarkers


Et bestillings kort til en dreng der elsker fodboldt


Håber alle må have en god uge